بهترین سیستم امنیتی منزل چیست؟ | افزایش امنیت خانه در برابر دزدی

ایمنی خانه را چطور تضمین کنیم؟ بهترین راه حل برای افزایش ایمنی آپارتمان ها چیست؟ راهکارهای امنیتی برای افزایش ایمنی منزل و معرفی بهترین سیستم های امنیتی

بهترین سیستم امنیتی منزل چیست؟ | افزایش امنیت خانه در برابر دزدی

بهترین سیستم امنیتی منزل چیست؟ | افزایش امنیت خانه در برابر دزدی

بهترین سیستم امنیتی منزل چیست؟ | افزایش امنیت خانه در برابر دزدی

ایمنی خانه را چطور تضمین کنیم؟ بهترین راه حل برای افزایش ایمنی آپارتمان ها چیست؟ محافظت از منزل در برابر سرقت در ایام تعطیلات یکی از چالش های بزرگ افرادی است که خانه را ترک می کنند. به جز زمان هایی مانند تعطیلات نوروز که اکثر منازل خالی از سکنه هستند، چالش محافظت از منزل حتی در زمان حضور در خانه نیز وجود دارد. تضعیف وضعیت اقتصادی جامعه و افزایش فقر وضعیت مستقیمی با افزایش جرم هایی مانند دزدی و زورگیری دارد. با این حساب علاوه بر اینکه در معابر و خیابان توصیه های پلیس برای جلوگیری از دزدی را به کار می گیریم، برای محافظت از منزل نیز باید چاره های اساسی اندیشید.

دزدی از منزل شما فقط در ایام تعطیل و زمانی که آپارتمان شما خالی است رخ نمی دهد. بسیاری از خانه ها ساکنانی مسن دارند و یا ممکن است کودک شما در خانه تنها باشد. افزایش ایمنی خانه برای منازلی که افراد ضعیف تری از لحاظ جسمانی ساکن آن هستند، بسیار مهم است.

به همین منظور پیرو دلایل گفته شده، موثرترین راهکارها را برای افزایش امنیت خانه در برابر دزدی برای شما جمع آوری کرده ایم.

ایمنی منزل و ایمنی خانه

راهکارهای افزایش امنیت خانه در برابر دزدی

راهکارهای افزایش امنیت خانه و آپارتمان در برابر دزدی را در دو بخش بررسی می کنیم. ابتدا در بخش راهکارهای امنیتی اجرایی در خانه، سپس راهکارهایی شخصی که نیروی انتظامی توصیه به رعایت آن ها برای حفظ امنیت خانه و خانواده دارد. در این بخش بررسی می کنیم که بهترین سیستم امنیتی منزل چیست و چگونه ایمنی آپارتمان ها را افزایش دهیم.

راهکارهای اجرایی برای افزایش امنیت آپارتمان:

1-نصب دوربین مدار بسته و دزدگیر

یکی از روش های بسیار موثر برای کاهش احتمال دزدی از آپارتمان شما و همچنین به دام انداختن سارقین در صورت اقدام به دزدی، نصب دزدگیر و دوربین مدار بسته است. اگر اشیاء با ارزشی در خانه نگه می دارید و یا ناچار هستید که کودکان و سالمندان را در خانه تنها بگذارید، حتما سیستم های هوشمند دزدگیر صوتی و تصویری را در خانه نصب کنید.

توجه کنید که در محل نصب دزدگیر دقت کنید تا سارقین به راحتی متوجه محل قرارگیری آن نشوند.

2-افزایش امنیت درب آپارتمان ها

بسیاری از خبرهای دزدی از منازل که از ورودی های عجیب و غریب انجام شده ما را متعجب می کند. اما جالب است بدانید که 34% سارقین از درب ورودی منازل وارد آپارتمان می شوند. بنابراین با ایمن کردن درب ورودی کار را برای سارقین سخت کرده و دزدی از منزل را به تعویق می اندازید. علاوه بر ایمن سازی درب ورودی واحد خود، باید توجه داشته باشید که لازم است درب پارکینگ را نیز ایمن کنید.

3-ایمن سازی پنجره ها

در صورتی که خانه خالی از سکنه باشد، یکی از راحت ترین راه های ورود به خانه، شکستن پنجره ها و وارد شدن سارقین به خانه است. به همین دلیل ایمن کردن پنجره ها و نصب حفاظ بر آن ها واجب است. حتما بر روی پنجره ها حفاظ های فلزی نصب کنید، مخصوصا در طبقات اول. با وجود دزدهایی که از نما ساختمان بالا می روند، بهتر است که در طبقات بالایی نیز از حفاظ پنجره استفاده کنید.  

4-نصب چراغ های امنیتی

استفاده از چراغ های حساس به حرکت یکی دیگر از روش هایی است که می توان از ورود سارقین آگاه شد. این چراغ ها با ورود افراد روشن شده و شما را از ورود فرد جدید آگاه می سازند. علاوه بر این موضوع فضای تاریک مورد علاقه سارقین را از آن ها می گیرند.

5-استفاده از گاوصندوق

اگر وسایل ارزشمند خود را در خانه نگهداری می کنید واجب است که یک گاوصندوق داشته باشید. سعی کنید برای جایگاهگاو صندوق یک مکان مخفی در نظر بگیرید تا در دید اولیه سارقی که وارد خانه می شود نباشد. همچنین کلید های یدکی گاوصندوق را دور از جایگاه گاوصندوق نگه داری کنید.

البته باید توجه کنید که ایمن ترین جایگاه برای نگهداری اسناد و مدارک مهم و اشیای ارزشمند صندوق امانات می باشد.


15 نکته طلایی برای ایمن سازی آپارتمان ها:

  1. هنگامی که به مسافرت طولانی می روید، صدای تلفن را کم کنید. جواب ندادن مکرر به زنگ تلفن سارقین را آگاه می کند که کسی در منزل نیست.
  2. کلید های یدکی خانه را در مکان هایی چون جاکفشی، و یا نزدیک درب ورودی نگذارید. بهتر است که برای اطمینان کلید های یدکی را به یکی از همسایگان مورد اعتماد خود بسپارید.
  3. پرده ها را کشیده نگه دارید. زمانی که در منزل نیستید بهتر است که پرده ها کشیده شده باشند تا از بیرون به حرکات داخل منزل دیدی وجود نداشته باشد.
  4. جک درب ورودی را حتما چک کنید تا درب های ورودی ساختمان پس از ورود افراد بسته شوند.
  5. در صورتی که به سفر می روید، افراد غیر مطمئن را از برنامه سفر خود آگاه نسازید.
  6. در فصل گرما سعی کنید که در شب پنجره های بدون حفاظ را بسته نگه دارید.
  7. در صورت نقل مکان به آپارتمان جدید، تمامی قفل های ورودی را عوض کنید.
  8. در مواقعی که مدتی طولانی منزل را ترک می کنید، از روشن گذاشتن یک چراغ ثابت خودداری کنید و سعی کنید تا از همسایگان خود بخواهید تا نور خانه را تغییر دهند. همچنین می توانید از چراغ های تایمر دار استفاده کنید.
  9. در صورتی که خودرو خود را در حیاط پارک می کنید یا پارکینگ شما سرباز است، حتما قفل های لازم برای ایمنی بیشتر خودرو را اعمال کنید.
  10. از باز کردن درب منزل برای افراد ناشناس خودداری کنید و در صورتی که فرد ناشناس خود را مامور گاز یا برق معرفی کرد، حتما به مدیریت ساختمان اطلاع دهید تا ناظر بر ورود و خروج فرد ناشناس باشد.
  11. از میزان دارایی و اشیاء ارزشمند داخل منزل به هیچ وجه با افراد غریبه صحبت نکنید.
  12. از شرکت های معتبر برای به کارگیری خدمات نظافتی و تعمیراتی استفاده کنید.
  13. هنگام کار کردن مامور خدماتی در منزل، از وی غافل نشوید و اشیاء پر قیمت خود را از روی میزها و کنسول ها جمع آوری کنید.
  14. به فرزندان خود آموزش دهید که قبل شناسایی کامل افراد، به هیچ وجه درب ورودی را برایشان باز نکنند.
  15. کلید منزل خود را به هیچ وجه در اختیار بنگاه های معاملاتی و شرکت های تعمیراتی قرار ندهید.

نظرات

نظر خود را بیان کنید :

آخرین مطالب

طراحی صنعتی
24 آبان 1400
پل معلق
8 مهر 1400